Bij alle patissiers in Frankrijk vind je ‘m na Nieuwjaar: de driekoningentaart. Driekoningen of Epifanie wordt op 6 januari met name in […]
Naar verluidt gaan er maar liefst 12 scholen starten met de niveau 4 opleiding Boulanger, waarvan de meerderheid aftrapt in het schooljaar […]
Geen thuisbakkers, geen carrière-switchers en geen professionele brood- of banketbakkers namen op 9 en 10 maart bezit van onze broodbakkerij. Chefs uit […]
Op 5 september konden de roze vlaggen uit want het was feest bij Bakery Institute! Samen met founders, relaties, oud-studenten en familie […]
World Chocolate Master Frank Haasnoot geeft in augustus 2019 een driedaagse masterclass bij het Bakery Institute in Zaandam. In deze driedaagse cursus […]
Op 22 november zond de Keuringsdienst van Waarde (NPO) een aflevering uit over stokbrood. Ze vergeleken in het programma een Frans stokbrood […]
Sinds december 2017 gaat de opleidingswinkel van Bakery Institute zelfstandig verder onder de vlag van KISS Bakery. Het wordt geleid door Jaco […]
Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazellen Awards ieder jaar uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Bakery Institute heeft met […]
Wat is het zoutgehalte van mijn brood? Wanneer mag iets volkoren heten? Wat zijn enzymen? Brood ligt onder een vergrootglas en de […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!