Van knapperige, dunne koekjes tot zachte, chewy varianten, met noten, chocolade of karamel – met American cookies kun je alle kanten op! […]
Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
Bij alle patissiers in Frankrijk vind je ‘m na Nieuwjaar: de driekoningentaart. Driekoningen of Epifanie wordt op 6 januari met name in […]
Geen thuisbakkers, geen carrière-switchers en geen professionele brood- of banketbakkers namen op 9 en 10 maart bezit van onze broodbakkerij. Chefs uit […]