Van knapperige, dunne koekjes tot zachte, chewy varianten, met noten, chocolade of karamel – met American cookies kun je alle kanten op! […]
Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
Bij alle patissiers in Frankrijk vind je ‘m na Nieuwjaar: de driekoningentaart. Driekoningen of Epifanie wordt op 6 januari met name in […]
Geen thuisbakkers, geen carrière-switchers en geen professionele brood- of banketbakkers namen op 9 en 10 maart bezit van onze broodbakkerij. Chefs uit […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!