Op maandag 7 april om 21.30 is onze eigen Hans, docent bij Bakery Institute en expert in patisserie, te zien in een aflevering […]
Rise! Magazine kwam een kijkje nemen in Zaandam en schreef een mooi artikel over hoe Bakery Institute bijdraagt aan de toekomst van […]
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal […]
Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]
Het Noordhollands Dagblad kwam een kijkje nemen in Zaandam en plaatste een mooi artikel over onze carrièreswitchers. De Boulangerie studenten zijn net […]
Intuïtie vervangen door wetenschap. “Voel maar aan het deeg.” Een uitspraak die al in menig bakkerij is gedaan. Maar voelen, ruiken en […]
Bakkerijen hebben het zwaar. De gestegen kosten voor energie en graan hebben de afgelopen maanden veel bakkerijen in onze regio de kop […]
De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Om beknopte paragrafen theorie, afgewisseld met bijvoorbeeld filmpjes of […]
Dozen vol smakelijke macarons en kransjes voor Prakkie Over. Leerlingen Bakery Institute stellen honderd kerstpakketten samen. Honderd gezinnen die moeite hebben om financieel rond […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!