De arbeidsmarktkrapte is één van de grootste uitdagingen in de bakkerijbranche. Hoe kun je daar als ondernemer op inspelen? In deel 2 […]
Op dinsdag 2 september 2025 organiseerde Bakery Institute de allereerste BAKathon: een creatieve brainstorm en co-creatiesessie waarin ruim 70 deelnemers van binnen […]
Gepubliceerd in Bakkerswereld, 12 mei 2025 De krapte op de arbeidsmarkt is in de hele sector merkbaar. Terwijl de vraag en interesse […]
Op maandag 7 april om 21.30 is onze eigen Hans, docent bij Bakery Institute en expert in patisserie, te zien in een aflevering […]
Rise! Magazine kwam een kijkje nemen in Zaandam en schreef een mooi artikel over hoe Bakery Institute bijdraagt aan de toekomst van […]
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal […]
Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]
Het Noordhollands Dagblad kwam een kijkje nemen in Zaandam en plaatste een mooi artikel over onze carrièreswitchers. De Boulangerie studenten zijn net […]
Intuïtie vervangen door wetenschap. “Voel maar aan het deeg.” Een uitspraak die al in menig bakkerij is gedaan. Maar voelen, ruiken en […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!