Eens in de twee jaar nodigen we alle oud-studenten van de 9-weekse opleidingen Boulangerie en Patisserie uit voor een alumnidag. De editie […]
Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]
Hoe bijzonder is het als je de liefde voor de bakkerij én de liefde voor elkaar kunt delen? Deze bakkers ondernemen samen […]
Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
“Waar die drang om iets te willen betekenen voor de wereld en iets te veranderen vandaan komt? Misschien komt het omdat ik […]
Al generaties lang runnen families bakkerijen door het hele land. Hierdoor zit bij sommige studenten het bakkersvak in hun bloed. It runs […]
Nederlands graan wordt steeds populairder. Van het contact met de boer tot de charme van het ambacht: vier bakkers over hun liefde […]
Wat maakt de bakker blij? Voor de oud-cursisten van Bakery Institute is dat vooral het ambacht zelf, het plezier en de sociale […]