Over de hele wereld staat 8 maart in het teken van Internationale Vrouwendag. Een dag die draait om zichtbaarheid, erkenning en gelijke […]
Om te kunnen vernieuwen, riep Snelders Brood- en Banketlokaal de hulp in van het Bakery Institute. Volgens docent patisserie Gerard Blaauw is […]
Jaarlijks weten veel bakkers de weg te vinden naar Zaandam voor het opdoen van nieuwe kennis of het (bij)scholen van personeel. Maar […]
Carnaval staat weer voor de deur! Tijd voor feest, verkleedpartijen en… worstenbroodjes! Want zeg je Carnaval, dan zeg je Brabantse gezelligheid en […]
Vakscholen en Bakery Institute werken samen aan betere praktijklessen Afgelopen maand kopte Bakkerswereld over het Nexus nieuwjaarsevent: “Werkgevers willen Vakschool Wageningen terug, […]
Wil jij jouw geliefde verassen met echt iets speciaals? Deze heerlijke bonbons met romige pistache-gianduja vulling zijn een match made in heaven. […]
Van 23 t/m 27 januari vond in Lyon de grootste internationale vakbeurs op het gebied van food en hospitality plaats: Sirha Lyon. […]
Het nieuwe jaar is begonnen en wat is een betere manier om 2025 in te luiden dan met een feestelijke taart? Op […]
Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]