Op dinsdag 2 september 2025 organiseerde Bakery Institute de BAKathon: een creatieve brainstorm en co-creatiesessie waarin ruim 70 deelnemers van binnen én […]
Het team van Bartine Bakery in Den Haag volgde een maatwerktraining vullingen viennoiserie van Bakery Institute. Tijdens de training leerden zij de […]
Een maatwerktraining brood helpt horecateams om hun kennis en vaardigheden in desembrood en baguettes te verdiepen. Het team van Joris Bijdendijk, van […]
Bakkerij Tetteroo is al sinds 1949 een begrip in ’t Gooi. Ze hebben locaties in Bussum, Eemnes en Laren. Vanuit hun bakkerij […]
Mattijs is geen onbekende bij Bakery Institute. In 2018 volgde hij de 9-weekse Boulangerie-opleiding en zette daarmee een radicale stap in zijn […]
Wil jij bonbons maken voor Moederdag? In dit recept leer je hoe je zelf de lekkerste bonbons maakt, gevuld met romige amandel-gianduja. […]
Op woensdag 9 april was het zover: de landelijke finale van de Jeugdvakwedstrijden 2025. Een jaarlijks hoogtepunt voor jonge bakkers uit […]
De toekomst van food draait steeds meer om lichter, gezonder en plantaardig eten. Dat vraagt om nieuwe technieken en smaken, zowel in […]
Een bakkerij runnen met een assortiment van alleen maar winnaars, uitsluitend producten die uitblinken in kwaliteit en smaak – dat is het […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!