Viennoiserie expert Johan Martin komt naar Zaandam

Terug naar overzicht
Viennoiserie expert Johan Martin komt naar Zaandam

Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn kennis en creativiteit te delen. En het goede nieuws is: hij komt naar Nederland! In september zal hij bij Bakery Institute zijn voor een demonstratie en een masterclass. Want dat er voor Viennoiserie ook buiten Frankrijk nog kansen liggen moge duidelijk zijn. Of om de meester zelf te quoten: ‘Viennoiserie is a living madness around the world’.

Op 25, 26, 27 september is er een driedaagse masterclass waar je onder bezielende leiding van de vakman aan de slag gaat met viennoiserie recepten onder meer uit zijn boek ‘Signature’. Bekijk hier de omschrijving van de masterclass en praktische informatie. Wie liever de kunst afkijkt kan terecht bij de demonstratie van Johan Martin op woensdag 29 september. De demo is van 09.00 tot ±12.00 uur en de voertaal is Engels. Kosten zijn 50,- euro. Opgeven kan hier.

Johan Martin: ‘For me, a good croissant should always be kept very flaky, very crispy on the outside and airy on the inside, with nice and light air cells.’. Ben jij een vakman die toe is aan een nieuwe kennis en inspiratie? Meld je snel aan!

Nieuws
Geplaatst op 08/07/2021