Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]
Wil je deze kerst uitpakken? Probeer de Paris-Brest! Deze Franse soezenkrans is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een […]
Vanaf 1 januari 2025 gelden er nieuwe algemene voorwaarden bij Bakery Institute. Met het opstellen van deze voorwaarden hopen we alles wat […]
Van fintech naar de bakkerswereld: Feline volgt haar passie voor ambacht, creativiteit en lekker eten. Als onze nieuwe Brand & Content Marketeer […]
De feestdagen staan voor de deur, gezellig, maar soms ook een tikje stressvol. Geen idee wanneer je die kerstinkopen moet doen, wat je als […]
Ga jij dit Sinterklaasfeest aan de slag met zelfgemaakte chocoladeletters? Het maken van chocoladeletters is niet alleen leuk, maar ook een kunst […]
Sinterklaas is niet compleet zonder een flinke dosis lekkers. Iedereen kent de knapperige kruidnoten die (altijd iets té vroeg) in de schappen […]
De intocht van Sinterklaas staat voor de deur en zodra de Goedheiligman weer in het land is, komt deze ultieme najaarslekkernij voorbij: […]
Afgelopen week bracht wereldkampioen patisserie Jordi Bordas een bezoek aan Bakery Institute voor een driedaagse masterclass en demonstratie. Bordas heeft een vooruitstrevende visie op […]