Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 4 oktober is […]
Een nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf […]
In november verwelkomen we niemand minder dan wereldkampioen Patisserie Jordi Bordas in Zaandam voor een driedaagse Masterclass en een demonstratie. Jordi heeft zijn eigen […]
De Startersdag die de NBOV samen met Bakery Institute op maandag 27 mei organiseerde, heeft een diverse groep (aankomend) ondernemers flink op […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Kom je met ons sparren welke cursus bij je leerwensen past? Ben je benieuwd naar een kijkje in de keuken van de […]
Deze week hadden we MOF boulanger Alexandre Laumain over de vloer voor een masterclass Levains & Traditions. MOF, oftewel een Meilleur Ouvrier […]
Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]