Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]
Vanaf 1 januari 2025 gelden er nieuwe algemene voorwaarden bij Bakery Institute. Met het opstellen van deze voorwaarden hopen we alles wat […]
Van fintech naar de bakkerswereld: Feline volgt haar passie voor ambacht, creativiteit en lekker eten. Als onze nieuwe Brand & Content Marketeer […]
De feestdagen staan voor de deur, gezellig, maar soms ook een tikje stressvol. Geen idee wanneer je die kerstinkopen moet doen, wat je als […]
Afgelopen week bracht wereldkampioen patisserie Jordi Bordas een bezoek aan Bakery Institute voor een driedaagse masterclass en demonstratie. Bordas heeft een vooruitstrevende visie op […]
Van knapperige, dunne koekjes tot zachte, chewy varianten, met noten, chocolade of karamel – met American cookies kun je alle kanten op! […]
Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 4 oktober is […]
Een nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf […]