Er gaat niets boven een versgebakken, knapperig stokbrood! Bekijk de instructievideo onderaan het artikel, waarin Hans je precies laat zien hoe je […]
Wil jij bonbons maken voor Moederdag? In dit recept leer je hoe je zelf de lekkerste bonbons maakt, gevuld met romige amandel-gianduja. […]
Paaseitjes koop je zo, maar zélf maken? Dat is pas echt genieten. In dit recept én handige instructievideo laat Stefáno je zien […]
Op maandag 7 april om 21.30 is onze eigen Hans, docent bij Bakery Institute en expert in patisserie, te zien in een aflevering […]
Carnaval staat weer voor de deur! Tijd voor feest, verkleedpartijen en… worstenbroodjes! Want zeg je Carnaval, dan zeg je Brabantse gezelligheid en […]
Wil jij jouw geliefde verassen met echt iets speciaals? Deze heerlijke bonbons met romige pistache-gianduja vulling zijn een match made in heaven. […]
Het nieuwe jaar is begonnen en wat is een betere manier om 2025 in te luiden dan met een feestelijke taart? Op […]
Wil je deze kerst uitpakken? Probeer de Paris-Brest! Deze Franse soezenkrans is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een […]
Ga jij dit Sinterklaasfeest aan de slag met zelfgemaakte chocoladeletters? Het maken van chocoladeletters is niet alleen leuk, maar ook een kunst […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!