Ben jij bakker of aanstormend bakker en overweeg je te ondernemen met crowdfunding! Doe mee aan de webinar van Crowdaboutnow en Bakery […]
Op 5 september organiseert Bakery Institute Bon à Petit, hét kennisfestival voor en rondom de microbakkerij. Wat zijn de ingrediënten voor een […]
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal […]
Hij heeft menigeen enthousiast gemaakt voor de magie van brood, hij bracht de fijne kneepjes van mengen en kneden bij en maakte […]
Ik ga op reis en ik neem mee… het Bakery Institute pop-up store pakket natuurlijk! Het weerbericht laat eindelijk verbetering zien, bij […]
Op donderdag 3 oktober organiseren we samen met We are stewards Food for thought. Tijdens deze bijeenkomst nemen we je mee in […]
De Startersdag die de NBOV samen met Bakery Institute op maandag 27 mei organiseerde, heeft een diverse groep (aankomend) ondernemers flink op […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Kom je met ons sparren welke cursus bij je leerwensen past? Ben je benieuwd naar een kijkje in de keuken van de […]