Wat maakt de bakker blij? Voor de oud-cursisten van Bakery Institute is dat vooral het ambacht zelf, het plezier en de sociale […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn […]
Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen. De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de […]
Vandaag reikten we in Zaandam het driehonderdste diploma uit. Tien jaar na de opening van onze particuliere bakkerijopleiding nam Henk van der […]
Studenten van onze negenweekse opleidingen Boulangerie en Patisserie hebben besloten de verse baksels uit hun praktijklessen de komende periode te delen met […]
Met ingang van augustus zijn de opleidingen van Bakery Institute opgenomen in het SVH Register Erkende Horecaopleidingen. Voor de Stichting Vakbekwaamheid Horeca […]
Toen het in de oude Verkadefabriek in Zaandam gevestigde Bakery Institute half maart de deuren moest sluiten vanwege de coronapandemie, was de klap groot […]
Zelf brood bakken is populair: de meel en gist was in veel supermarkten uitverkocht, molens worden overspoeld met nieuwe bezoekers en uit […]
Bakery Institute pakt dit jaar weer groots uit met haar stand op de Bakkersvak. Tamara Hoogerwaard, directeur van Bakery Institute: ‘We laten zien […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!