Van knapperige, dunne koekjes tot zachte, chewy varianten, met noten, chocolade of karamel – met American cookies kun je alle kanten op! […]
Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 4 oktober is […]
Een nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf […]
In november verwelkomen we niemand minder dan wereldkampioen Patisserie Jordi Bordas in Zaandam voor een driedaagse Masterclass en een demonstratie. Jordi heeft zijn eigen […]
De Startersdag die de NBOV samen met Bakery Institute op maandag 27 mei organiseerde, heeft een diverse groep (aankomend) ondernemers flink op […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Kom je met ons sparren welke cursus bij je leerwensen past? Ben je benieuwd naar een kijkje in de keuken van de […]
Deze week hadden we MOF boulanger Alexandre Laumain over de vloer voor een masterclass Levains & Traditions. MOF, oftewel een Meilleur Ouvrier […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!