Van 9 tot en met 12 februari was het eindelijk zover: Bakery Institute verwelkomde panettone expert Alberto Bernardi. De tweedaagse masterclass in […]
De Startersdag die we samen met de NBOV en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerden, heeft een diverse groep ondernemers […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Van Australië tot Dubai en van Kiev tot Hong Kong. Scholen vanuit de […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn […]
Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen. De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de […]
Vandaag reikten we in Zaandam het driehonderdste diploma uit. Tien jaar na de opening van onze particuliere bakkerijopleiding nam Henk van der […]
Studenten van onze negenweekse opleidingen Boulangerie en Patisserie hebben besloten de verse baksels uit hun praktijklessen de komende periode te delen met […]
Met ingang van augustus zijn de opleidingen van Bakery Institute opgenomen in het SVH Register Erkende Horecaopleidingen. Voor de Stichting Vakbekwaamheid Horeca […]