Bakkerijen hebben het zwaar. De gestegen kosten voor energie en graan hebben de afgelopen maanden veel bakkerijen in onze regio de kop […]
De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Om beknopte paragrafen theorie, afgewisseld met bijvoorbeeld filmpjes of […]
De Startersdag die we samen met de NBOV en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerden, heeft een diverse groep ondernemers […]
Dozen vol smakelijke macarons en kransjes voor Prakkie Over. Leerlingen Bakery Institute stellen honderd kerstpakketten samen. Honderd gezinnen die moeite hebben om financieel rond […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Van Australië tot Dubai en van Kiev tot Hong Kong. Scholen vanuit de […]
Tim van Dalen is docent bij Bakery Institute en bakker in zijn eigen microbakkerij ‘Puur uit de schuur’ in Almere Haven. Als […]
Van popsterren als Madonna en Rihanna tot de koningin van Denemarken en de kroonprins van Japan. Als patissier in een van de […]
Nederlands graan wordt steeds populairder. Van het contact met de boer tot de charme van het ambacht: vier bakkers over hun liefde […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!