Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]
… het is een bekende introductie van onze collega Stefáno van Leeuwen als hij zich voorstelt aan een nieuwe groep cursisten. Hoog […]
“Waar die drang om iets te willen betekenen voor de wereld en iets te veranderen vandaan komt? Misschien komt het omdat ik […]
Al generaties lang runnen families bakkerijen door het hele land. Hierdoor zit bij sommige studenten het bakkersvak in hun bloed. It runs […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Righ High was het event getiteld afgelopen weekend bij Bakery Institute in Zaandam. Rogge: het smaakvolle graan dat zo veelzijdig is. Klanten […]
Vorige week maakten we bekend dat we een nieuwe cursus in ons aanbod hadden, Handgemaakt Brood: Microbakkerij. De eerste aanmeldingen kwamen al […]
Van 9 tot en met 12 februari was het eindelijk zover: Bakery Institute verwelkomde panettone expert Alberto Bernardi. De tweedaagse masterclass in […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!