Dozen vol smakelijke macarons en kransjes voor Prakkie Over. Leerlingen Bakery Institute stellen honderd kerstpakketten samen. Honderd gezinnen die moeite hebben om financieel rond […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Van Australië tot Dubai en van Kiev tot Hong Kong. Scholen vanuit de […]
Tim van Dalen is docent bij Bakery Institute en bakker in zijn eigen microbakkerij ‘Puur uit de schuur’ in Almere Haven. Als […]
Van popsterren als Madonna en Rihanna tot de koningin van Denemarken en de kroonprins van Japan. Als patissier in een van de […]
Nederlands graan wordt steeds populairder. Van het contact met de boer tot de charme van het ambacht: vier bakkers over hun liefde […]
Wat maakt de bakker blij? Voor de oud-cursisten van Bakery Institute is dat vooral het ambacht zelf, het plezier en de sociale […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn […]
Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen. De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de […]