Zelf brood bakken is populair: de meel en gist was in veel supermarkten uitverkocht, molens worden overspoeld met nieuwe bezoekers en uit […]
Bakery Institute pakt dit jaar weer groots uit met haar stand op de Bakkersvak. Tamara Hoogerwaard, directeur van Bakery Institute: ‘We laten zien […]
Bij alle patissiers in Frankrijk vind je ‘m na Nieuwjaar: de driekoningentaart. Driekoningen of Epifanie wordt op 6 januari met name in […]
Naar verluidt gaan er maar liefst 12 scholen starten met de niveau 4 opleiding Boulanger, waarvan de meerderheid aftrapt in het schooljaar […]
Geen thuisbakkers, geen carrière-switchers en geen professionele brood- of banketbakkers namen op 9 en 10 maart bezit van onze broodbakkerij. Chefs uit […]
Op 5 september konden de roze vlaggen uit want het was feest bij Bakery Institute! Samen met founders, relaties, oud-studenten en familie […]
World Chocolate Master Frank Haasnoot geeft in augustus 2019 een driedaagse masterclass bij het Bakery Institute in Zaandam. In deze driedaagse cursus […]
Op 22 november zond de Keuringsdienst van Waarde (NPO) een aflevering uit over stokbrood. Ze vergeleken in het programma een Frans stokbrood […]
Sinds december 2017 gaat de opleidingswinkel van Bakery Institute zelfstandig verder onder de vlag van KISS Bakery. Het wordt geleid door Jaco […]