“Waar die drang om iets te willen betekenen voor de wereld en iets te veranderen vandaan komt? Misschien komt het omdat ik […]
Al generaties lang runnen families bakkerijen door het hele land. Hierdoor zit bij sommige studenten het bakkersvak in hun bloed. It runs […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Righ High was het event getiteld afgelopen weekend bij Bakery Institute in Zaandam. Rogge: het smaakvolle graan dat zo veelzijdig is. Klanten […]
Vorige week maakten we bekend dat we een nieuwe cursus in ons aanbod hadden, Handgemaakt Brood: Microbakkerij. De eerste aanmeldingen kwamen al […]
Van 9 tot en met 12 februari was het eindelijk zover: Bakery Institute verwelkomde panettone expert Alberto Bernardi. De tweedaagse masterclass in […]
Bakkerijen hebben het zwaar. De gestegen kosten voor energie en graan hebben de afgelopen maanden veel bakkerijen in onze regio de kop […]
De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Om beknopte paragrafen theorie, afgewisseld met bijvoorbeeld filmpjes of […]
De Startersdag die we samen met de NBOV en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerden, heeft een diverse groep ondernemers […]