De intocht van Sinterklaas staat voor de deur en zodra de Goedheiligman weer in het land is, komt deze ultieme najaarslekkernij voorbij: […]
Afgelopen week bracht wereldkampioen patisserie Jordi Bordas een bezoek aan Bakery Institute voor een driedaagse masterclass en demonstratie. Bordas heeft een vooruitstrevende visie op […]
Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]
Hoe bijzonder is het als je de liefde voor de bakkerij én de liefde voor elkaar kunt delen? Deze bakkers ondernemen samen […]
Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]
… het is een bekende introductie van onze collega Stefáno van Leeuwen als hij zich voorstelt aan een nieuwe groep cursisten. Hoog […]
“Waar die drang om iets te willen betekenen voor de wereld en iets te veranderen vandaan komt? Misschien komt het omdat ik […]
Al generaties lang runnen families bakkerijen door het hele land. Hierdoor zit bij sommige studenten het bakkersvak in hun bloed. It runs […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!