Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]
Hoe bijzonder is het als je de liefde voor de bakkerij én de liefde voor elkaar kunt delen? Deze bakkers ondernemen samen […]
Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]
… het is een bekende introductie van onze collega Stefáno van Leeuwen als hij zich voorstelt aan een nieuwe groep cursisten. Hoog […]
“Waar die drang om iets te willen betekenen voor de wereld en iets te veranderen vandaan komt? Misschien komt het omdat ik […]
Al generaties lang runnen families bakkerijen door het hele land. Hierdoor zit bij sommige studenten het bakkersvak in hun bloed. It runs […]
De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Om beknopte paragrafen theorie, afgewisseld met bijvoorbeeld filmpjes of […]
Tim van Dalen is docent bij Bakery Institute en bakker in zijn eigen microbakkerij ‘Puur uit de schuur’ in Almere Haven. Als […]