Een staycation was nog nooit zo lekker! De studenten van de 9-weekse Boulangerie-opleiding nemen je mee op een smakelijke reis door Europa, […]
Mattijs is geen onbekende bij Bakery Institute. In 2018 volgde hij de 9-weekse Boulangerie-opleiding en zette daarmee een radicale stap in zijn […]
Gepubliceerd in Bakkerswereld, 12 mei 2025 De krapte op de arbeidsmarkt is in de hele sector merkbaar. Terwijl de vraag en interesse […]
Er gaat niets boven een versgebakken, knapperig stokbrood! Bekijk de instructievideo onderaan het artikel, waarin Hans je precies laat zien hoe je […]
Wil jij bonbons maken voor Moederdag? In dit recept leer je hoe je zelf de lekkerste bonbons maakt, gevuld met romige amandel-gianduja. […]
Werk mee aan concrete, haalbare oplossingen die impact maken! De arbeidsmarktkrapte in de bakkerij vraagt om creatieve en praktische oplossingen. Daarom organiseert […]
Op woensdag 9 april was het zover: de landelijke finale van de Jeugdvakwedstrijden 2025. Een jaarlijks hoogtepunt voor jonge bakkers uit […]
Paaseitjes koop je zo, maar zélf maken? Dat is pas echt genieten. In dit recept én handige instructievideo laat Stefáno je zien […]
Op maandag 7 april om 21.30 is onze eigen Hans, docent bij Bakery Institute en expert in patisserie, te zien in een aflevering […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!