Deze week verzorgde onze docent Gerard een maatwerktraining Luxe Vlaai. Op uitnodiging van Echte Bakker Snijders kwam een groep Limburgse bakkers van […]
Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 4 oktober is […]
Een nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf […]
In november verwelkomen we niemand minder dan wereldkampioen Patisserie Jordi Bordas in Zaandam voor een driedaagse Masterclass en een demonstratie. Jordi heeft zijn eigen […]
Op 5 september 2024 viel er de broodnodige kennis en inspiratie op te doen in Zaandam. Kleine bakkers kwamen in groten getale […]
Ben jij bakker of aanstormend bakker en overweeg je te ondernemen met crowdfunding? Doe mee aan de webinar van Crowdaboutnow en Bakery […]
Op 5 september organiseert Bakery Institute Bon à Petit, hét kennisfestival voor en rondom de microbakkerij. Wat zijn de ingrediënten voor een […]
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal […]
Hij heeft menigeen enthousiast gemaakt voor de magie van brood, hij bracht de fijne kneepjes van mengen en kneden bij en maakte […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!