Nederlands graan wordt steeds populairder. Van het contact met de boer tot de charme van het ambacht: vier bakkers over hun liefde […]
Wat maakt de bakker blij? Voor de oud-cursisten van Bakery Institute is dat vooral het ambacht zelf, het plezier en de sociale […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn […]
Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen. De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de […]
Vandaag reikten we in Zaandam het driehonderdste diploma uit. Tien jaar na de opening van onze particuliere bakkerijopleiding nam Henk van der […]
Studenten van onze negenweekse opleidingen Boulangerie en Patisserie hebben besloten de verse baksels uit hun praktijklessen de komende periode te delen met […]
Met ingang van augustus zijn de opleidingen van Bakery Institute opgenomen in het SVH Register Erkende Horecaopleidingen. Voor de Stichting Vakbekwaamheid Horeca […]
Toen het in de oude Verkadefabriek in Zaandam gevestigde Bakery Institute half maart de deuren moest sluiten vanwege de coronapandemie, was de klap groot […]
Zelf brood bakken is populair: de meel en gist was in veel supermarkten uitverkocht, molens worden overspoeld met nieuwe bezoekers en uit […]