Intuïtie vervangen door wetenschap. “Voel maar aan het deeg.” Een uitspraak die al in menig bakkerij is gedaan. Maar voelen, ruiken en […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
Eens in de twee jaar nodigen we alle oud-studenten van de 9-weekse opleidingen Boulangerie en Patisserie uit voor een alumnidag. De editie […]
Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]
Hoe bijzonder is het als je de liefde voor de bakkerij én de liefde voor elkaar kunt delen? Deze bakkers ondernemen samen […]
Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]
… het is een bekende introductie van onze collega Stefáno van Leeuwen als hij zich voorstelt aan een nieuwe groep cursisten. Hoog […]