Bon à Petit! 5 september 2024

Terug naar overzicht
Bon à Petit! 5 september 2024

Op 5 september organiseert Bakery Institute Bon à Petit, hét kennisfestival voor en rondom de microbakkerij. Wat zijn de ingrediënten voor een succesvolle microbakkerij? Laat je inspireren door BREAD Talks, volg een vaktechnische workshop, ga in gesprek met bakgenoten en maak kennis met leveranciers. Kortom: ontmoet elkaar en leer van en met elkaar tijdens Bon à Petit!

Voor wie?

Voor kleine bakkers met grootse plannen, weekendbakkers, buurtbakkers die bakken op bestelling, kleine ondernemers die parttime ovenist zijn of wiens team op één hand te tellen is, schuurbakkers in spé, hippe horecabakkers en andere bakliefhebbers die een passie voor desem delen en meer willen weten over de microbakkerij.

Btw: several activities will be in English, so don’t forget to invite your favourite English-speaking baker!

Programma en tijden

13.00 Inloop

13.30 Start programma

13.45 Plenaire keynote

15.00 Ronde I + II + III en leveranciersmarkt

17.30 Plenaire afsluiting

17.45 Borrelbrood

Hou deze pagina en onze socials in de gaten, want in de komende weken maken we meer bekend over het programma. We verklappen dan onder andere welke internationale spreker een keynote komt geven. Het programma zal een afwisseling zijn van lezingen, demonstraties, interactieve workshops en netwerkmogelijkheden en vindt plaats bij ons op locatie.

Kosten en aanmelden

Ben jij erbij? Leuk! Tickets kosten €65,- (vrij van btw, incl. deelname aan workshops). Aanmelden voor het evenement kan via dit formulier. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een bevestiging met een betaallink waarmee je de kosten kunt voldoen.

In de week van 19 augustus openen de inschrijvingen voor de workshops. Je ontvangt hiervoor een mail met aanmeldlink. Er is een beperkt aantal plekken (vol=vol). Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de workshops.

Vragen over of suggesties voor het event? Stuur ons een mailtje!

Tot ziens op 5 september!

Events
Geplaatst op 03/06/2024