Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]
Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je werkzaam in […]
De Nederlands Kampioenen Brood & Banket van 2024 zijn bekend! Na alle regiowedstrijden kwam gisteren al het talent samen in Wageningen voor […]
Op 11 maart 2024 vierde het Dutch Pastry Team haar 25-jarig bestaan tijdens de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in […]
Tot en met donderdag 11 januari is Bakery Institute te vinden op het SVH opleidersplein op Horecava. Wil je meer weten over […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Righ High was het event getiteld afgelopen weekend bij Bakery Institute in Zaandam. Rogge: het smaakvolle graan dat zo veelzijdig is. Klanten […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!