Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Righ High was het event getiteld afgelopen weekend bij Bakery Institute in Zaandam. Rogge: het smaakvolle graan dat zo veelzijdig is. Klanten […]
Vorige week maakten we bekend dat we een nieuwe cursus in ons aanbod hadden, Handgemaakt Brood: Microbakkerij. De eerste aanmeldingen kwamen al […]
Van 9 tot en met 12 februari was het eindelijk zover: Bakery Institute verwelkomde panettone expert Alberto Bernardi. De tweedaagse masterclass in […]
De Startersdag die we samen met de NBOV en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerden, heeft een diverse groep ondernemers […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Van Australië tot Dubai en van Kiev tot Hong Kong. Scholen vanuit de […]
Zeg je high-end Viennoiserie, dan zeg je: Johan Martin. Scholen vanuit de hele wereld vragen deze op en top vakman om zijn […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!