Over de hele wereld staat 8 maart in het teken van Internationale Vrouwendag. Een dag die draait om zichtbaarheid, erkenning en gelijke […]
Om te kunnen vernieuwen, riep Snelders Brood- en Banketlokaal de hulp in van het Bakery Institute. Volgens docent patisserie Gerard Blaauw is […]
Jaarlijks weten veel bakkers de weg te vinden naar Zaandam voor het opdoen van nieuwe kennis of het (bij)scholen van personeel. Maar […]
Bakery Institute is aanwezig op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector. We gaan graag in gesprek met bakkers over de uitdagingen waar […]
Vakscholen en Bakery Institute werken samen aan betere praktijklessen Afgelopen maand kopte Bakkerswereld over het Nexus nieuwjaarsevent: “Werkgevers willen Vakschool Wageningen terug, […]
Op 9 februari bereikte onze collega Gerard deze feestelijke mijlpaal. Wat begon als een kinderdroom bij de plaatselijke bakker, groeide uit tot […]
Van 23 t/m 27 januari vond in Lyon de grootste internationale vakbeurs op het gebied van food en hospitality plaats: Sirha Lyon. […]
Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]
Vanaf 1 januari 2025 gelden er nieuwe algemene voorwaarden bij Bakery Institute. Met het opstellen van deze voorwaarden hopen we alles wat […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!