Op 10 en 11 maart gaf Olivier Coquelin, een ervaren Franse bakker en docent bij Atelier m’alice, een tweedaagse masterclass bij Bakery […]
De dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien: hét moment om het voorjaar te vieren met een selectie […]
Over de hele wereld staat 8 maart in het teken van Internationale Vrouwendag. Een dag die draait om zichtbaarheid, erkenning en gelijke […]
Om te kunnen vernieuwen, riep Snelders Brood- en Banketlokaal de hulp in van het Bakery Institute. Volgens docent patisserie Gerard Blaauw is […]
Jaarlijks weten veel bakkers de weg te vinden naar Zaandam voor het opdoen van nieuwe kennis of het (bij)scholen van personeel. Maar […]
Bakery Institute is aanwezig op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector. We gaan graag in gesprek met bakkers over de uitdagingen waar […]
Vakscholen en Bakery Institute werken samen aan betere praktijklessen Afgelopen maand kopte Bakkerswereld over het Nexus nieuwjaarsevent: “Werkgevers willen Vakschool Wageningen terug, […]
Op 9 februari bereikte onze collega Gerard deze feestelijke mijlpaal. Wat begon als een kinderdroom bij de plaatselijke bakker, groeide uit tot […]
Van 23 t/m 27 januari vond in Lyon de grootste internationale vakbeurs op het gebied van food en hospitality plaats: Sirha Lyon. […]