Sta je op een kruispunt in je loopbaan? Overweeg je om het ambacht te combineren met je huidige beroep? Heb je als loopbaancoach te maken met mobiliteitsvraagstukken? Vraag je je af of het vak van boulanger en/of patissier bij je past?
Op vrijdag 18 januari zetten wij onze deuren open voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over ons 9-weekse opleiding. Het programma ziet er als volgt uit:
09.15 - 09.30 uur Inloop
09.30 - 10.00 uur Welkom en kennismaken
10.00 - 11.00 uur Interactieve presentatie met thema’s als
Hoe ziet het beroep van een bakker er vandaag de dag uit?
Hoe is het studie-programma en examen opgebouwd?
Waar zijn oud-studenten werkzaam?
Wat is het verschil tussen de 9-weekse en korte cursussen?
11.00 - 11.30 uur Interview met docent en oud-student
11.30 - 12.00 uur Rondleiding door de school
12.00 - 12.45 uur Lunch met huidige studenten 9-weekse Boulangerie en Patisserie
12.45 - 13.00 uur Hoe nu verder en afsluiting
Geef je op voor de oriëntatie-ochtend door een mail te sturen naar info@bakeryinstitute.nl