Loading...

Kom 3 juli naar de Bakery Summer Pop-up Store

28 Juni 2020
Kom 3 juli naar de Bakery Summer Pop-up Store

Kom 3 juli naar de Bakery Summer Pop-up Store

Deze week stropen de studenten van de 9-weekse Patisserie de mouwen op. Ze werken aan een zomers pakket vol lekkernijen om de staycation in te luiden. Aan diverse eetmomenten is gedacht, want het pakket bestaat uit een heerlijk potje huisgemaakte jam voor bij het ontbijt, chocolate chip cookies voor bij de koffie en kraakverse bladerdeegzoutjes die het aperitief omlijsten. De smakelijke vegetarische quiche is de perfecte lunch- of avondmaaltijd, gevolgd door een sloffentaart met vers fruit als dessert, en de dag is compleet met een assortiment friandises bij de koffie. Het pakket is voor 4 personen en is eventueel nog uit te breiden met een doosje macarons. Ook maken de studenten nog wat extra verrassingsproducten die je alleen in de pop-up store kunt proeven en kopen.

Wil je niet misgrijpen? Bestel het pakket uiterlijk woensdag 1 juli door een mail te sturen naar info@bakeryinstitute.nl Het pakket kost 30,- euro (incl. macarons is het pakket 37,- euro) en staat aanstaande vrijdag voor je klaar in Zaandam. Je kunt natuurlijk ook gewoon langs komen en ter plekke je aankopen doen. De studenten vertellen je graag over hoe zij de producten gemaakt hebben en laten natuurlijk ook het nodige proeven. Zorg voor een lege maag en lege tas, en kom lekker shoppen bij de studenten en geniet van een zomerse smoothie van Janet op het Bakery terras! De Bakery Summer Pop-up Store is geopend van 10.00 tot 14.00 uur aan de Westzijde 172E in Zaandam.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.