Loading...

Horevaca - Bezoek de Bakkerij van de (V)Oorsprong en haar partners!

28 December 2016
Horevaca - Bezoek de Bakkerij van de (V)Oorsprong en haar partners!

Horevaca - Bezoek de Bakkerij van de (V)Oorsprong en haar partners!

Brood, Banket, Koffie en Toppers in de Bakkerij van de (V)Oorsprong

‘Verbinden en Ontmoeten’ is het thema van de Bakkerij van de (V)Oorsprong op de Horecava 2017. De partners van deze bakkerij nodigen je graag uit om ons van 9 t/m 12 januari 2017 te komen bezoeken in stand 12.124, in de Bakkerij, Koffie, Thee en Cacaohal 12.

In een grootste, gezellige bakkerijomgeving laat de Bakkerij van de (V)Oorsprong zien hoe wij de verschillende segmenten binnen de hal verbinden met elkaar. In het buitenland zie je niet anders: bij de koffie eet je iets lekkers als een croissant of een scone, in de bakkerij koop je ook je chocolade en een ijsje bij de koffie is ook een uitstekende combinatie. Voor deze beurs hebben we ons op laten inspireren door de internationale ontwikkelingen en laten deze graag vers op de beurs bereid, aan je zien. We zoomen hierbij gedurende de dag in op zes verschillende eetmomenten, en daardoor verrassen we je op de stand elke keer weer met een ander assortiment, dat we met de partners op de stand samen bereiden.

Nieuw is dat we je dit jaar laten kennismaken met dé wedstrijdteams van onze bakkerijsector. Het BoulangerieTeam en het Nederlands Patisserie Team zijn ware kunstenaars en gepassioneerde talenten in hun vak, die ook regelmatig internationale prijzen op hun naam schrijven. De teams zijn precies op de hoogte van dé trends van dit moment en zij hebben samen een product ontwikkeld en laten dit graag proeven aan de bezoekers. Het recept kun je op de stand meenemen!

Waar de teams inspireren, zullen we in de stand ook de realisatie van deze producten laten zien bij Bakery Institute. Studenten en docenten van de opleiding inspireren je op het gebied van viennoserie, brood, chocolade en ijs. Ook kun je dit jaar aanschuiven aan de lange tafels om deel te nemen aan een korte kennis- en inspiratiesessie op het expertisegebied van een van onze partners. Tijdens de beurs zullen er continu demonstraties plaatsvinden en is er altijd iets bijzonders te proeven. En wil je nog meer weten? Spreek dan onder het genot van koffie en iets lekkers één van onze specialisten aan.

Samen geven we ons bijzondere vak een prachtig podium op de Horecava in de Bakkerij van de (V)Oorsprong.

De Bakkerij van de (V)Oorsprong is een initiatief van Bakery Institute en Horecava en een groep enthousiaste partners die zich presenteren in een spectaculaire en inspirerende omgeving.

Ook de Horecava bezoeken?

De partners van de Bakkerij van de (V)Oorsprong nodigen je graag uit voor een bezoek aan de Horecava. Je kunt via

info@bakeryinstitute.nl

een code aanvragen waarmee je jezelf kunt registreren op de site van de Horecava. Hopelijk zien we je snel!

Partners Bakkerij van de (V)Oorsprong
Partners Bakkerij van de (V)Oorsprong
Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.