Loading...

Het stokje wordt overgedragen! - Directiewisseling Bakery Institute

1 December 2016
Het stokje wordt overgedragen! - Directiewisseling Bakery Institute

Het stokje wordt overgedragen! - Directiewisseling Bakery Institute

Het stokje wordt overgedragen!

Per 1 december a.s. zal Tamara Hoogerwaard aantreden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op.

Tamara is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Tamara was eerder bestuurslid binnen Bakery Institute en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op. Ze heeft veel kennis op het gebied van leren en hierin een uitgebreid netwerk. Een uitstekende opvolger van Vicky en Jaco dus, die in alle vertrouwen hun verantwoordelijkheden aan Tamara overdragen.

Vicky heeft als directeur vanaf juli 2011 de school mee helpen opbouwen en geeft nu na meer dan 5 jaar het stokje over aan Tamara. We weten allen dat het hart van Vicky bij onze school ligt. Vicky wordt daarom vrijgemaakt om een aantal projecten op te starten, welke meerwaarde voor de school zullen brengen.

Jaco is 3 jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute in een ad interim leidinggevende functie. Jaco zal vanaf 1 december toetreden tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV, een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.

Wij wensen Tamara, Jaco en Vicky veel succes met hun nieuwe rol!

Bestuur Bakery Institute

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.