Deze week hadden we MOF boulanger Alexandre Laumain over de vloer voor een masterclass Levains & Traditions. MOF, oftewel een Meilleur Ouvrier […]
Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]
Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je werkzaam in […]
De Nederlands Kampioenen Brood & Banket van 2024 zijn bekend! Na alle regiowedstrijden kwam gisteren al het talent samen in Wageningen voor […]
Op 11 maart 2024 vierde het Dutch Pastry Team haar 25-jarig bestaan tijdens de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in […]
Het Noordhollands Dagblad kwam een kijkje nemen in Zaandam en plaatste een mooi artikel over onze carrièreswitchers. De Boulangerie studenten zijn net […]
Tot en met donderdag 11 januari is Bakery Institute te vinden op het SVH opleidersplein op Horecava. Wil je meer weten over […]
Intuïtie vervangen door wetenschap. “Voel maar aan het deeg.” Een uitspraak die al in menig bakkerij is gedaan. Maar voelen, ruiken en […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]