De Nederlands Kampioenen Brood & Banket van 2024 zijn bekend! Na alle regiowedstrijden kwam gisteren al het talent samen in Wageningen voor […]
Op 11 maart 2024 vierde het Dutch Pastry Team haar 25-jarig bestaan tijdens de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in […]
Het Noordhollands Dagblad kwam een kijkje nemen in Zaandam en plaatste een mooi artikel over onze carrièreswitchers. De Boulangerie studenten zijn net […]
Tot en met donderdag 11 januari is Bakery Institute te vinden op het SVH opleidersplein op Horecava. Wil je meer weten over […]
Intuïtie vervangen door wetenschap. “Voel maar aan het deeg.” Een uitspraak die al in menig bakkerij is gedaan. Maar voelen, ruiken en […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
Eens in de twee jaar nodigen we alle oud-studenten van de 9-weekse opleidingen Boulangerie en Patisserie uit voor een alumnidag. De editie […]
Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]