Hij heeft menigeen enthousiast gemaakt voor de magie van brood, hij bracht de fijne kneepjes van mengen en kneden bij en maakte […]
Ik ga op reis en ik neem mee… het Bakery Institute pop-up store pakket natuurlijk! Het weerbericht laat eindelijk verbetering zien, bij […]
VOOR IMPACTMAKERS DIE MEER WILLEN WETEN OVER STEWARD OWNERSHIP Op donderdag 3 oktober organiseren we samen met We are stewards Food for […]
De Startersdag die de NBOV samen met Bakery Institute op maandag 27 mei organiseerde, heeft een diverse groep (aankomend) ondernemers flink op […]
Sinds we zijn gestart met de 20-daagse Patisserie cursus, krijgen we regelmatig de vraag van enthousiaste broodbakkers of er ook een variant […]
Kom je met ons sparren welke cursus bij je leerwensen past? Ben je benieuwd naar een kijkje in de keuken van de […]
Deze week hadden we MOF boulanger Alexandre Laumain over de vloer voor een masterclass Levains & Traditions. MOF, oftewel een Meilleur Ouvrier […]
Met onze jaarlijkse ijscursus Delizioso Gelato hebben we het zonnetje officieel welkom geheten. En wat doe je als je meer dan 50 smaken Italiaans […]
Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je werkzaam in […]