Wil jij jouw geliefde verassen met echt iets speciaals? Deze heerlijke bonbons met romige pistache-gianduja vulling zijn een match made in heaven. […]
Op 9 februari bereikte onze collega Gerard deze feestelijke mijlpaal. Wat begon als een kinderdroom bij de plaatselijke bakker, groeide uit tot […]
Van 23 t/m 27 januari vond in Lyon de grootste internationale vakbeurs op het gebied van food en hospitality plaats: Sirha Lyon. […]
Het nieuwe jaar is begonnen en wat is een betere manier om 2025 in te luiden dan met een feestelijke taart? Op […]
Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]
Wil je deze kerst uitpakken? Probeer de Paris-Brest! Deze Franse soezenkrans is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een […]
Vanaf 1 januari 2025 gelden er nieuwe algemene voorwaarden bij Bakery Institute. Met het opstellen van deze voorwaarden hopen we alles wat […]
Van fintech naar de bakkerswereld: Feline volgt haar passie voor ambacht, creativiteit en lekker eten. Als onze nieuwe Brand & Content Marketeer […]
De feestdagen staan voor de deur, gezellig, maar soms ook een tikje stressvol. Geen idee wanneer je die kerstinkopen moet doen, wat je als […]