De toekomst van food draait steeds meer om lichter, gezonder en plantaardig eten. Dat vraagt om nieuwe technieken en smaken, zowel in […]
Een bakkerij runnen met een assortiment van alleen maar winnaars, uitsluitend producten die uitblinken in kwaliteit en smaak – dat is het […]
Van 9 t/m 11 maart stond Bakery Institute met het team op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector. Drie dagen lang gingen […]
Op 10 en 11 maart gaf Olivier Coquelin, een ervaren Franse bakker en docent bij Atelier m’alice, een tweedaagse masterclass bij Bakery […]
De dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien: hét moment om het voorjaar te vieren met een selectie […]
Over de hele wereld staat 8 maart in het teken van Internationale Vrouwendag. Een dag die draait om zichtbaarheid, erkenning en gelijke […]
Om te kunnen vernieuwen, riep Snelders Brood- en Banketlokaal de hulp in van het Bakery Institute. Volgens docent patisserie Gerard Blaauw is […]
Jaarlijks weten veel bakkers de weg te vinden naar Zaandam voor het opdoen van nieuwe kennis of het (bij)scholen van personeel. Maar […]
Carnaval staat weer voor de deur! Tijd voor feest, verkleedpartijen en… worstenbroodjes! Want zeg je Carnaval, dan zeg je Brabantse gezelligheid en […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!