Tot en met donderdag 11 januari is Bakery Institute te vinden op het SVH opleidersplein op Horecava. Wil je meer weten over […]
Velletjes bladerdeeg uit een pakje? Na het volgen van deze cursus maak je dat voortaan gewoon zelf! Op veler verzoek ontwikkelden we […]
Wil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Righ High was het event getiteld afgelopen weekend bij Bakery Institute in Zaandam. Rogge: het smaakvolle graan dat zo veelzijdig is. Klanten […]
Vorige week maakten we bekend dat we een nieuwe cursus in ons aanbod hadden, Handgemaakt Brood: Microbakkerij. De eerste aanmeldingen kwamen al […]
Van 9 tot en met 12 februari was het eindelijk zover: Bakery Institute verwelkomde panettone expert Alberto Bernardi. De tweedaagse masterclass in […]
De Startersdag die we samen met de NBOV en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerden, heeft een diverse groep ondernemers […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]