Carnaval staat weer voor de deur! Tijd voor feest, verkleedpartijen en… worstenbroodjes! Want zeg je Carnaval, dan zeg je Brabantse gezelligheid en […]
Vakscholen en Bakery Institute werken samen aan betere praktijklessen Afgelopen maand kopte Bakkerswereld over het Nexus nieuwjaarsevent: “Werkgevers willen Vakschool Wageningen terug, […]
Wil jij jouw geliefde verassen met echt iets speciaals? Deze heerlijke bonbons met romige pistache-gianduja vulling zijn een match made in heaven. […]
Van 23 t/m 27 januari vond in Lyon de grootste internationale vakbeurs op het gebied van food en hospitality plaats: Sirha Lyon. […]
Het nieuwe jaar is begonnen en wat is een betere manier om 2025 in te luiden dan met een feestelijke taart? Op […]
Ervaren desembakkers opgelet! Ben jij klaar om je desemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Op 10 en 11 maart 2025 verwelkomen […]
Wil je deze kerst uitpakken? Probeer de Paris-Brest! Deze Franse soezenkrans is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een […]
Ga jij dit Sinterklaasfeest aan de slag met zelfgemaakte chocoladeletters? Het maken van chocoladeletters is niet alleen leuk, maar ook een kunst […]
Sinterklaas is niet compleet zonder een flinke dosis lekkers. Iedereen kent de knapperige kruidnoten die (altijd iets té vroeg) in de schappen […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!