Wil je deze kerst uitpakken? Probeer de Paris-Brest! Deze Franse soezenkrans is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een […]
Ga jij dit Sinterklaasfeest aan de slag met zelfgemaakte chocoladeletters? Het maken van chocoladeletters is niet alleen leuk, maar ook een kunst […]
Sinterklaas is niet compleet zonder een flinke dosis lekkers. Iedereen kent de knapperige kruidnoten die (altijd iets té vroeg) in de schappen […]
De intocht van Sinterklaas staat voor de deur en zodra de Goedheiligman weer in het land is, komt deze ultieme najaarslekkernij voorbij: […]
Afgelopen week bracht wereldkampioen patisserie Jordi Bordas een bezoek aan Bakery Institute voor een driedaagse masterclass en demonstratie. Bordas heeft een vooruitstrevende visie op […]
Na de patisserie-opleiding kun je natuurlijk in een banketbakkerij aan de slag gaan. Maar voor studenten met een hart voor horeca is […]
Hoe bijzonder is het als je de liefde voor de bakkerij én de liefde voor elkaar kunt delen? Deze bakkers ondernemen samen […]
Intussen zijn veel studenten een eigen onderneming gestart. Zij zoeken natuurlijk ook personeel. Met wie kan dat beter klikken dan met andere […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]