Wil jij bonbons maken voor Moederdag? In dit recept leer je hoe je zelf de lekkerste bonbons maakt, gevuld met romige amandel-gianduja. […]
Werk mee aan concrete, haalbare oplossingen die impact maken! Het tekort aan gekwalificeerde vakmensen in de bakkerij vraagt om creatieve, praktische oplossingen. […]
Op woensdag 9 april was het zover: de landelijke finale van de Jeugdvakwedstrijden 2025. Een jaarlijks hoogtepunt voor jonge bakkers uit […]
Paaseitjes koop je zo, maar zélf maken? Dat is pas echt genieten. In dit recept én handige instructievideo laat Stefáno je zien […]
Op maandag 7 april om 21.30 is onze eigen Hans, docent bij Bakery Institute en expert in patisserie, te zien in een aflevering […]
De toekomst van food draait steeds meer om lichter, gezonder en plantaardig eten. Dat vraagt om nieuwe technieken en smaken, zowel in […]
Een bakkerij runnen met een assortiment van alleen maar winnaars, uitsluitend producten die uitblinken in kwaliteit en smaak – dat is het […]
Van 9 t/m 11 maart stond Bakery Institute met het team op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector. Drie dagen lang gingen […]
Op 10 en 11 maart gaf Olivier Coquelin, een ervaren Franse bakker en docent bij Atelier m’alice, een tweedaagse masterclass bij Bakery […]
Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.
Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.
Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!
Bedankt voor je begrip!