Bakery Institute groeit en is al lang niet meer alleen de bakkerijschool in Zaandam waar leuke cursussen worden gegeven. Met een geheel […]
Een nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf […]
Hij heeft menigeen enthousiast gemaakt voor de magie van brood, hij bracht de fijne kneepjes van mengen en kneden bij en maakte […]
Op 11 maart 2024 vierde het Dutch Pastry Team haar 25-jarig bestaan tijdens de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in […]
Het patisserie- en boulangerielokaal van Bakery Institute is bekend terrein en die aanduiding behoeft geen toelichting. Maar intussen kent ook bijna iedereen […]
… het is een bekende introductie van onze collega Stefáno van Leeuwen als hij zich voorstelt aan een nieuwe groep cursisten. Hoog […]
TIEN jaar in dienst! Op 1 augustus bereikte onze collega Hans Heiloo deze feestelijke mijlpaal! Nietsvermoedend in zijn laatste les voor de vakantie, […]
Hij kan gezien worden als één van de grondleggers van het gedachtegoed van Bakery Institute: François Brandt. Na tien jaar neemt hij […]
Tim van Dalen is docent bij Bakery Institute en bakker in zijn eigen microbakkerij ‘Puur uit de schuur’ in Almere Haven. Als […]