Loading...

Bakery Institute

Opleidingen voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak.

Meer over onze school

Bakery Institute

Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma′s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals.

Opleidingen

Het Bakery Institute biedt een uitgebreid opleidingsaanbod.

De eerstvolgende opleidingen zijn:

  • Handgemaakt Brood: (1) Introductie

    9 Mei 2021 t/m 10 Mei 2021

    Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

  • Tartelettes

    10 Mei 2021 t/m 10 Mei 2021

    Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

  • Handgemaakt brood: (2) Vervolg

    11 Mei 2021 t/m 12 Mei 2021

    Na de basis van Handgemaakt Brood kun je in deze cursus de verdieping zoeken met kennis over mengen en kneden, kwaliteit verbeteren en andere graansoorten

  • Macarons

    14 Mei 2021 t/m 14 Mei 2021

    Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Onze docenten

Op het Bakery Institute werken we met gerenommeerde docenten uit de praktijk.

François Brandt

François Brandt

Docent Boulangerie en Patisserie

Hans Heiloo

Hans Heiloo

Docent Patisserie, Boulangerie, Chocolaterie & Glacerie

Gerard Blaauw

Gerard Blaauw

Docent Patisserie & Chocolaterie

Tim van Dalen

Tim van Dalen

Docent Boulangerie op lokatie