Loading...

Bakery Institute

Opleidingen voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak.

Meer over onze school

Bakery Institute

Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma′s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals.

Cursussen

Het Bakery Institute biedt een uitgebreid cursusaanbod.

De eerstvolgende cursussen zijn:

  • Bladerdeegproducten

    17 April 2024 t/m 18 April 2024

    Leer in deze tweedaagse cursus zelf bladerdeeg maken en verwerk het tot zowel zoete als hartige producten: van saucijzenbroodje tot vanilleflan.

  • Handgemaakt Brood: (1) Introductie

    20 April 2024 t/m 21 April 2024

    Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

  • Confiserie

    22 April 2024 t/m 22 April 2024

    Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

  • Snijbonbons

    16 April 2024 t/m 23 April 2024

    Werk je met een overtreklijn of overweeg je er één aan te schaffen en ben je op zoek naar nieuwe, rationeel te produceren bonbons om aan je assortiment toe te voegen? In deze tweedaagse cursus maak je diverse soorten snijbonbons.

Onze docenten

Op het Bakery Institute werken we met gerenommeerde docenten uit de praktijk.

Hans Heiloo

Hans Heiloo

Docent Patisserie, Boulangerie, Chocolaterie & Glacerie

Gerard Blaauw

Gerard Blaauw

Docent Patisserie & Chocolaterie

Tim van Dalen

Tim van Dalen

Docent Boulangerie op lokatie

Stefáno van Leeuwen

Stefáno van Leeuwen

Docent Patisserie & Chocolaterie