Home
Thuisbakkers
Professionals
Carrière-switchers
Patisserie opleiding
Boulangerie opleiding
Oriëntatie-ochtend
Oud-studenten
Over ons
Nieuws en verhalen
Onze visie
Onze werkwijze
Team
Leermiddelen
Veelgestelde vragen
Contact
Cursusoverzicht
Oud-studenten
Iris van Nieuwenhuijzen
Mijn culinaire voorliefde is er met de paplepel ingegaan!
Giel Vermeulen
Ik was het strontscheppen snel beu.
Tineke van Ettekoven
Die luxe desserttaarten, daar is hier geen markt voor
Rens van Esdonk
Het was een life-changing telefoontje!
Maya Matawlie
Ik ben de enige bakker in Suriname die op deze manier werkt.
Imane Srifia
Moet ik anders een dekentje meenemen?
Marjon van der Zee
Een mooi product maken, daar kom ik mijn bed voor uit.
Levi en Jordi Jolink
Als ik nu studiegenoten van bedrijfskunde zie, dan ben ik zeker niet jaloers.
Geert Meeuwesen en Joan Kluinhaar
Let even wat meer op hen, er bloeit daar iets.
« Vorige
1
2
3
Volgende »