Loading...

Vormbonbons

2 dagen

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons met behulp van mallen en vormen.

Data
  • 6 April t/m 7 April 2022 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus leer je werken met verschillende soorten chocolade en mallen. Je leert diverse klassieke en eigentijdse vullingen maken en we focussen op verschillende decoratietechnieken.

We focussen op verschillende decoratietechnieken. Hierbij laten we verschillende aspecten zien zoals: kleuren van cacaoboter, verwerken van de cacaoboter door middel van airbrush, kwast en gebruik van transfervellen. Kleursamenstelling is ook erg belangrijk. We laten dan ook zien wat de invloed is van witte, pure en melkchocolade op een gebrushte bonbon.

Wat leer je onder andere

Meer dan 10 soorten vormbonbons met verschillende (gecombineerde) vullingen

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de cursus Basis Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie