Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters en bonbons.

495
Categorie
Chocolaterie Professionals
Duur
2 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij eerst de Basis Chocolaterie te volgen.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Stefáno

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen.Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Toepasbaar

Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.