Werk je met een overtreklijn of overweeg je er één aan te schaffen en ben je op zoek naar nieuwe, rationeel te produceren bonbons om aan je assortiment toe te voegen? In deze tweedaagse cursus maak je diverse gecouvreerde chocoladeproducten.
Voor wie?
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieGerard
Chocolaterie PatisserieStefáno
Chocolaterie PatisserieBeschikbare data
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen.Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.
Subsidie voor bakkerijmedewerkers
Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.
Praktijkgericht met theoretisch fundament
De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.
Toepasbaar
Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.