Heb je de basistechnieken van het werken met chocolade onder de knie en wil je nog beter worden in het maken van bonbons? Ga ermee aan de slag in deze vierdaagse cursus!

995
Categorie
Chocolaterie Professionals Thuisbakkers
Duur
4 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij eerst de Basis Chocolaterie te volgen.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Stefáno

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Vervolg Chocolaterie
8 juli 2024 t/m 11 juli 2024 | 09:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Werken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je in duo's aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!