Loading...

Master Chocolaterie

4 dagen

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een verdere verdieping?​ In deze cursus staan de betreffende vaardigheden centraal.

Data
  • Wordt verwacht

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In deze vierdaagse cursus onderzoek en onderga je het productieproces zoals dat ook in de praktijk plaatsvindt. We behandelen de theorie over hygiëneregels en gaan in op de inrichting van een ruimte, benodigde machines en materialen. Ook leer je een kostprijsberekening te maken.

Daarnaast gaan we nóg een stapje verder in de vaktechniek door het maken van je eigen transfersheets, eigentijdse decoraties en ga je mallen inspuiten met gekleurde cacaoboter.

Wat leer je onder andere

Aan de slag met meer complexe vormbonbons, snijbonbons, truffels en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief lunch en btw-vrij. Informeer naar de gereduceerde prijs voor deelnemers aan Basis en Vervolg Chocolaterie.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk