Loading...

Master Chocolaterie

4 dagen

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een verdere verdieping?​ In deze cursus staan de betreffende vaardigheden centraal.

Data
  • 12 November t/m 15 November 2019

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze vierdaagse cursus onderzoek en onderga je het productieproces zoals dat ook in de praktijk plaatsvindt. We behandelen de theorie over hygiëneregels en gaan in op de inrichting van een ruimte, benodigde machines en materialen. Ook leer je een kostprijsberekening te maken.

Daarnaast gaan we nóg een stapje verder in de vaktechniek door het maken van je eigen transfersheets, eigentijdse decoraties en ga je mallen inspuiten met gekleurde cacaoboter.

Voor deze cursus is gedegen voorkennis of de opleiding Vervolg Chocolaterie vereist.

Wat leer je onder andere

Aan de slag met meer complexe vormbonbons, snijbonbons, truffels en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch. Informeer naar de gereduceerde prijs voor deelnemers aan Basis en Vervolg Chocolaterie.

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie en Vervolg Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Hartige Patisserie

Hartige Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Hartige Patisserie

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal