Loading...

Master Chocolaterie

4 dagen

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een verdere verdieping?​ In deze cursus staan de betreffende vaardigheden centraal.

Data
  • 4 Oktober t/m 7 Oktober 2021 (VOL)

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze vierdaagse cursus onderzoek en onderga je het productieproces zoals dat ook in de praktijk plaatsvindt. We behandelen de theorie over hygiëneregels en gaan in op de inrichting van een ruimte, benodigde machines en materialen. Ook leer je een kostprijsberekening te maken.

Daarnaast gaan we nóg een stapje verder in de vaktechniek door het maken van je eigen transfersheets, eigentijdse decoraties en ga je mallen inspuiten met gekleurde cacaoboter.

Wat leer je onder andere

Aan de slag met meer complexe vormbonbons, snijbonbons, truffels en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief lunch en btw-vrij. Informeer naar de gereduceerde prijs voor deelnemers aan Basis en Vervolg Chocolaterie.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus