Home
Thuisbakkers
Professionals
Carrière-switchers
Patisserie opleiding
Boulangerie opleiding
Oriëntatie-ochtend
Oud-studenten
Over ons
Nieuws en verhalen
Onze visie
Onze werkwijze
Team
Leermiddelen
Veelgestelde vragen
Contact
Cursusoverzicht
Oud-studenten
Guus Schepers
Ik had altijd al een fascinatie voor koken en voeding.
Chris Sant
Genieten van lekkere dingen staat centraal en je wordt geholpen door fijne mensen.
Suzanne Corbeek
Ik heb de sprong in het diepe gewoon gewaagd.
Tieneke Oskam
Ik ben veel te eigenwijs om iets niet te doen.
Shirene Chhabra
De Nederlandse enclave werd erg gelukkig van mijn tompoucen!
Olivier van der Ree
Wij wisten het zeker: dit heeft Den Haag ook nodig.
Nathalie Ouwerkerk
We zijn echt een sociaal knooppunt geworden.
Mattijs Vinkesteijn
Ik ging pas echt aan toen ik terugging naar mijn roots.
Jantien Pronk
De hele familie was ingezet om de klanten te bedienen.
1
2
3
Volgende »