Loading...

Vervolg Chocolaterie

4 dagen

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Data
  • 20 September t/m 23 September 2021
  • 11 April t/m 14 April 2022

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen professionals

Eclairs en soezen professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen professionals

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons