Loading...

Vervolg Chocolaterie

4 dagen

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Data
  • 8 Juli t/m 11 Juli 2024

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Paaschocolade

Paaschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Paaschocolade

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten