Loading...

Vervolg Chocolaterie

4 dagen

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Data
  • 19 Oktober t/m 9 November 2019
  • 16 Mei t/m 13 Juni 2020

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (pâte a fruit, karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

najaar 2019: 19 en 26 oktober, 2 en 9 november

voorjaar 2020: 16 en 23 mei, 6 en 13 juni

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten