Loading...

Vervolg Chocolaterie

4 dagen

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Data
  • 13 Maart t/m 3 April 2021

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.

Data: 13, 20, 27 maart en 3 april 2021


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie