Loading...

Najaarschocolade

2 dagen

Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters en bonbons.

Data
  • Wordt verwacht

272.25

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Een combinatie van klassiek en modern staat centraal en het assortiment is bovendien rationeel te produceren zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien. De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend en zet je winkel vol met een modern najaarschocolade assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze cursus is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met chocolade passend bij de herfst en feestdagenperiode, denk aan verschillende praliné vullingen (o.a. hazelnoot, pecan en pistache), vormbonbons, mallen in herfstthema (oa kleuren met cacaoboter), chocolade 3d figuren en chocolade letters.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen professionals

Eclairs en soezen professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen professionals

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Vegan patisserie

Vegan patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie