Loading...

Najaarschocolade

2 dagen

Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters en chocoladefiguren.

Data
  • Wordt verwacht

346

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Een combinatie van klassiek en modern staat centraal en het assortiment is bovendien rationeel te produceren zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien. De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend en zet je winkel vol met een modern najaarschocolade assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze cursus is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met chocolade passend bij de herfst en feestdagenperiode, denk aan verschillende praliné vullingen (o.a. hazelnoot, pecan en pistache), herfst flikken, vormbonbons, mallen in herfstthema (oa kleuren met cacaoboter), chocolade 3d figuren en chocolade letters.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie