Loading...

Cursussen

Het cursusaanbod van Bakery Institute

Het Bakery Institute biedt een uitgebreid opleidingsaanbod. Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma’s voor enthousiaste thuisbakkers en vaktechnische weekcursussen voor professionals. Ook kan je je in 9 weken laten omscholen tot volleerd brood- of banketbakker! Klik op de betreffende doelgroep om alle daarbij horende opleidingen te bekijken.

Boulangerie

Wil je de basisprincipes van gist, voordegen en desem begrijpen? Ontdek bij ons de wondere wereld van de boulangerie!

Viennoiserie

Tijdens deze opleiding verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerde gistdegen zoals croissants of briochedegen.

Glacerie

IJs maken is niet alleen een passie voor de Italianen, het is een kunst die al jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Professionals

Praktijkgerichte opleidingen die aansluiten bij de allerlaatste trends. Ze zorgen voor de broodnodige verdieping en verbreding van de vakkennis van de professional.

Patisserie

Ontdek bij ons de passie voor patisserie! Leer de geheimen van de echte patisserie, vanuit de Franse oorsprong.

Chocolaterie

Wil jij opgeleid worden tot chocolatier die aan de slag kan in een chocolaterie? Dat kan in de basis- en vervolg- opleiding chocolaterie.

Carriére-switchers

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banket- en/of broodbakker worden? Kies dan voor een zeer intensieve, fulltime opleiding van 9 of 18 weken.

Thuisbakkers

Voor alle amateur brood- en banketbakkers van Nederland verzorgt Bakery Institute leerzame en interessante opleidingen.

Met inspiratie en bezieling opleiden.


Het Bakery Institute is een particuliere, onafhankelijke opleiding waar (toekomstige) bakkerijmedewerkers, ondernemers en consumenten praktijkge- richt worden opgeleid tot gemotiveerde vakmensen. Dat doen we door te leren van de meesters, van de consument en door te leren van elkaar. Ook na de opleiding zijn er bijeenkomsten met medestudenten om de kennis up- to-date te houden; zo zorgen we ervoor dat leren en implementeren in de praktijk een continu proces wordt. Beleven is leren bij het Bakery Institute.

Opleiding op maat?

Naast onze vaste programma’s is het ook mogelijk om een cursus of opleiding op maat te maken voor jouw bedrijf of afdeling die voldoet aan de vraag in jouw omgeving. Wil je hierover meer informatie dan kun je contact met ons opnemen! Of .(JavaScript must be enabled to view this email address) stuur een e-mail naar het Bakery Institute.