Thuisbakkers

Cursusaanbod Voor thuisbakkers die meer willen

Voor wie alle vaktechnische ins en outs van brood, banket, suiker of chocolade wil leren zonder een carrière-switch te maken, heeft Bakery Institute een afwisselend cursusaanbod. De cursussen variëren in tijd en in moeilijkheidsgraad: er zijn korte cursussen en introductiecursussen die iedereen kan volgen, zoals de dagcursus Macarons, de vierdaagse Introductie Patisserie en tweedaagse Handgemaakt brood: Introductie. Er zijn ook verdiepende cursussen zoals de Vervolg Patisserie, Vervolg Chocolaterie en de landencursussen bij de boulangerie, die een vervolg zijn op de introductie.

Wat thuisbakkers zeggen:

De basistechnieken

De basistechnieken

De lessen zijn samengesteld voor de liefhebber, maar zijn van zeer professioneel niveau. De docent neemt je mee vanaf de basis van de techniek en legt je de ingrediënten, werkwijzen, theorie en recepturen uitvoerig uit aan de werkbank in het leslokaal.

Zelf aan de slag

Zelf aan de slag

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag en maak je samen met de andere cursisten alle vaktechnische onderdelen onder begeleiding van de docent. De cursus is erop gericht dat je thuis in staat bent de geleerde recepturen en technieken toe te passen.

12

Energieke sfeer

Aan de cursussen nemen maximaal 12 cursisten deel. Wat de cursisten gemeen hebben is dat ze vaak al regelmatig bakken en bovenal ontzettend enthousiast en gemotiveerd zijn om meer te leren. Dat zorgt voor een energieke sfeer in de leslokalen.

Certificaat

Certificaat

Studenten zijn vaak enorm verbaasd over de hoeveelheid producten en technieken die ze in korte tijd geleerd hebben te maken. Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname en neem je een heerlijk assortiment aan producten mee naar huis.

Certificaat

Carrière-switch

Vaak is een cursus voor thuisbakkers ook een mooie manier om kennis te maken met de manier van lesgeven van Bakery Institute als je nog twijfelt over een carrière-switch naar brood- of banketbakker. We adviseren je graag over mogelijkheden om door te stromen naar deelname aan de 9-weekse opleiding.

9-weekse Boulangerie opleiding
9-weekse Boulangerie opleiding

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Laat je omscholen tot broodbakker tijdens onze 9-weekse Boulangerie opleiding.

Lees meer
9-weekse Patisserie opleiding
9-weekse Patisserie opleiding

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor onze ​9-weekse Patisserie opleiding.

Lees meer
American Baking
American Baking

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Frank Haasnoot
Chocolade showstuk - gastdocent Frank Haasnoot

Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Lees meer
Croissants en zoete degen
Croissants en zoete degen

Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Lees meer
Delizioso Gelato
Delizioso Gelato

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux)
Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Heb je altijd al willen weten hoe je een mooi luchtig soesje of strakke eclair maakt? Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen, en verschillende toepassingen...

Lees meer
ENGLISH - French Pastry course
ENGLISH - French Pastry course

Always wanted to know more about pastry and want to experience how things work in a bakery? This very intensive week will give you the experience if various basic disciplines...

Lees meer
ENGLISH - Handmade Bread
ENGLISH - Handmade Bread

Always wanted to know more about bread baking and want to experience how things work in a bakery? This very intensive course will give you the experience if various basic...

Lees meer
Handgemaakt brood: Desem
Handgemaakt brood: Desem

Na de basis van Handgemaakt Brood de verdieping zoeken met diverse desemproducten, verrijk je broodhorizon in deze cursus.

Lees meer
Handgemaakt brood: Franse klassiekers
Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.

Lees meer
Handgemaakt brood: Glutenvrij
Handgemaakt brood: Glutenvrij

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Lees meer
Handgemaakt Brood: Introductie
Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers
Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Lees meer
Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers
Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Vanaf dit moment wil je niet anders dan zelf je dagelijks brood bakken.

Lees meer
Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers
Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Hoewel Frankrijk de naam heeft voor de beste patisserie en boulangerie, kunnen ze er in Scandinavië ook wat van. Graan speelt er een grote rol in de landbouw en dus...

Lees meer
Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem
Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Brood met meer smaak en een betere verteerbaarheid, je bereikt het met een vertraagd rijsproces. Leer na de basis van Handgemaakt Brood alle ins en outs van vertraagde processen.

Lees meer
Hartige Patisserie
Hartige Patisserie

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. In deze tweedaagse gaan wij voor hartig!

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je...

Lees meer
Master Chocolaterie
Master Chocolaterie

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een verdere verdieping?​ In deze cursus staan de betreffende vaardigheden centraal.

Lees meer
Master Patisserie
Master Patisserie

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Lees meer
Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot
Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot

Ook zo onder de indruk van de verfijnde signatures van World Chocolate Master Frank Haasnoot? In deze masterclass ontdek je diverse manieren om met chocolade het verschil te maken

Lees meer
Masterclass Patisserie Frank Haasnoot
Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Altijd al de kunst af willen kijken van vaktechnische uitblinker in de patisserie en World Chocolate Master Frank Haasnoot? Grijp je kans en ga in deze driedaagse masterclass aan de...

Lees meer
Patisserie 20-daagse cursus
Patisserie 20-daagse cursus

Heb je intussen al wat ervaring met diverse recepten en bak je thuis steeds grotere recepten? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimmer en sneller kunt werken en...

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze cursus zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een spectaculaire dripcake die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Suikerkunst Basis met Peter Remmelzwaal
Suikerkunst Basis met Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
Suikerkunst Showstuk met Peter Remmelzwaal
Suikerkunst Showstuk met Peter Remmelzwaal

Alle ins en outs leren van het maken van een spectaculair suiker showstuk? Leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Lees meer
Vegan patisserie
Vegan patisserie

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek...

Lees meer
Vervolg Chocolaterie
Vervolg Chocolaterie

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in jouw leerproces!

Lees meer
Vormbonbons
Vormbonbons

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons met behulp van mallen en vormen.

Lees meer
04

juni

donderdag

Week 22

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Hoewel Frankrijk de naam heeft voor de beste patisserie en boulangerie, kunnen ze er in Scandinavië ook wat van. Graan speelt er een grote rol in de landbouw en dus ook in de bakkerij, in het bijzonder rogge, haver en gerst.

Lees meer
06

juni

zaterdag

Week 22

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
08

juni

maandag

Week 23

Master Patisserie

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Lees meer
12

juni

vrijdag

Week 23

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Lees meer
13

juni

zaterdag

Week 23

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.

Lees meer
17

juni

woensdag

Week 24

American Baking

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Lees meer
20

juni

zaterdag

Week 24

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
26

juni

vrijdag

Week 25

Handgemaakt brood: Desem

Na de basis van Handgemaakt Brood de verdieping zoeken met diverse desemproducten, verrijk je broodhorizon in deze cursus.

Lees meer
28

juni

zondag

Week 25

Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot

Ook zo onder de indruk van de verfijnde signatures van World Chocolate Master Frank Haasnoot? In deze masterclass ontdek je diverse manieren om met chocolade het verschil te maken

Lees meer
01

juli

woensdag

Week 26

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
04

juli

zaterdag

Week 26

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
10

juli

vrijdag

Week 27

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
11

juli

zaterdag

Week 27

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Altijd al de kunst af willen kijken van vaktechnische uitblinker in de patisserie en World Chocolate Master Frank Haasnoot? Grijp je kans en ga in deze driedaagse masterclass aan de slag met verfijnde patisserie.

Lees meer
13

juli

maandag

Week 28

9-weekse Boulangerie opleiding

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Laat je omscholen tot broodbakker tijdens onze 9-weekse Boulangerie opleiding.

Lees meer
25

juli

zaterdag

Week 29

American Baking

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Lees meer
28

juli

dinsdag

Week 30

Desserttaarten en gebak

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Lees meer
03

augustus

maandag

Week 31

Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Lees meer
04

augustus

dinsdag

Week 31

Suikerkunst Basis met Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
04

augustus

dinsdag

Week 31

Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze cursus zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
05

augustus

woensdag

Week 31

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Brood met meer smaak en een betere verteerbaarheid, je bereikt het met een vertraagd rijsproces. Leer na de basis van Handgemaakt Brood alle ins en outs van vertraagde processen.

Lees meer
07

augustus

vrijdag

Week 31

Stapeltaarten

Een spectaculaire dripcake die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
11

augustus

dinsdag

Week 32

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
17

augustus

maandag

Week 33

Vegan patisserie

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Lees meer
19

augustus

woensdag

Week 33

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Lees meer
20

augustus

donderdag

Week 33

Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Lees meer
21

augustus

vrijdag

Week 33

Tartelettes

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Lees meer
22

augustus

zaterdag

Week 33

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
24

augustus

maandag

Week 34

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
28

augustus

vrijdag

Week 34

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Altijd al de kunst af willen kijken van vaktechnische uitblinker in de patisserie en World Chocolate Master Frank Haasnoot? Grijp je kans en ga in deze driedaagse masterclass aan de slag met verfijnde patisserie.

Lees meer
05

september

zaterdag

Week 35

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
05

september

zaterdag

Week 35

Basis Chocolaterie

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Lees meer
09

september

woensdag

Week 36

Vegan patisserie

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Lees meer
09

september

woensdag

Week 36

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Lees meer
11

september

vrijdag

Week 36

Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Lees meer
17

september

donderdag

Week 37

Stapeltaarten

Een spectaculaire dripcake die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
26

september

zaterdag

Week 38

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
28

september

maandag

Week 39

Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in jouw leerproces!

Lees meer
03

oktober

zaterdag

Week 39

Croissants en zoete degen

Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Lees meer
09

oktober

vrijdag

Week 40

American Baking

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Lees meer
12

oktober

maandag

Week 41

Vormbonbons

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons met behulp van mallen en vormen.

Lees meer
12

oktober

maandag

Week 41

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.

Lees meer
14

oktober

woensdag

Week 41

Hartige Patisserie

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. In deze tweedaagse gaan wij voor hartig!

Lees meer
14

oktober

woensdag

Week 41

Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Lees meer
15

oktober

donderdag

Week 41

Tartelettes

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Lees meer
16

oktober

vrijdag

Week 41

Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze cursus zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
16

oktober

vrijdag

Week 41

Handgemaakt brood: Desem

Na de basis van Handgemaakt Brood de verdieping zoeken met diverse desemproducten, verrijk je broodhorizon in deze cursus.

Lees meer
19

oktober

maandag

Week 42

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
20

oktober

dinsdag

Week 42

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Heb je altijd al willen weten hoe je een mooi luchtig soesje of strakke eclair maakt? Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen, en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
22

oktober

donderdag

Week 42

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Vanaf dit moment wil je niet anders dan zelf je dagelijks brood bakken.

Lees meer
24

oktober

zaterdag

Week 42

Vervolg Chocolaterie

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Lees meer
28

oktober

woensdag

Week 43

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Hoewel Frankrijk de naam heeft voor de beste patisserie en boulangerie, kunnen ze er in Scandinavië ook wat van. Graan speelt er een grote rol in de landbouw en dus ook in de bakkerij, in het bijzonder rogge, haver en gerst.

Lees meer
31

oktober

zaterdag

Week 43

Chocolade showstuk - gastdocent Frank Haasnoot

Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.

Lees meer
05

november

donderdag

Week 44

Handgemaakt Brood: Introductie

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
10

november

dinsdag

Week 45

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
11

november

woensdag

Week 45

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Brood met meer smaak en een betere verteerbaarheid, je bereikt het met een vertraagd rijsproces. Leer na de basis van Handgemaakt Brood alle ins en outs van vertraagde processen.

Lees meer
19

november

donderdag

Week 46

American Baking

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Lees meer
23

november

maandag

Week 47

9-weekse Patisserie opleiding

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor onze ​9-weekse Patisserie opleiding.

Lees meer
30

november

maandag

Week 48

9-weekse Boulangerie opleiding

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Laat je omscholen tot broodbakker tijdens onze 9-weekse Boulangerie opleiding.

Lees meer
28

december

maandag

Week 52

Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer