Heb je de basistechnieken van het werken met chocolade onder de knie en wil je nog beter worden in het maken van bonbons? Ga ermee aan de slag in deze vierdaagse cursus!
Voor wie?
Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij eerst de Basis Chocolaterie te volgen.
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieGerard
Chocolaterie PatisserieStefáno
Chocolaterie PatisserieBeschikbare data
Geen data beschikbaar
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Werken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je in duo's aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!