Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters en bonbons.
Voor wie?
Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij eerst de Basis Chocolaterie te volgen.
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieGerard
Chocolaterie PatisserieStefáno
Chocolaterie PatisserieBeschikbare data
Geen data beschikbaar
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen.Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.
Subsidie voor bakkerijmedewerkers
Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.
Praktijkgericht met theoretisch fundament
De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.
Toepasbaar
Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.