Loading...

Maatwerk cursus

Cursus tailormade

Naast het ruime cursusaanbod bestaat er de mogelijkheid om een maatwerkcursus samen te stellen. Bijvoorbeeld voor mensen met een specifieke leerwens zoals het bakken van vegan producten. Of omdat je alleen in een specifieke periode tijd hebt om een cursus te volgen. Een maatwerk cursus is bovendien mogelijk voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld collega’s van eenzelfde bedrijf of voor internationale deelnemers die de cursus in de Engelse voertaal wensen.

“Bewustzijn van onze medewerkers is aanzienlijk gestegen”

Door de interne opleiding die we samen met Bakery Institute ontwikkelden, is het bewustzijnsniveau van onze medewerkers aanzienlijk gestegen. Het ophalen van voorkennis en het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat de totale kwaliteit op een hoger niveau komt. Tevens zorgt het voor een grotere betrokkenheid. Medewerkers kijken kritischer naar hun aandeel in het proces en denken mee met andere medewerkers. Hierdoor ontstaat dialoog en samen komen we tot de beste kwaliteit.

Patrick Maartense
Bakkerijmanager ‐ Goedhart & Borgesius.
Maatwerk

Docent François Brandt ontwikkelde een maatwerkcursus Patisserie voor twee cursisten uit een bakkerij in Zuid-Oost-Azië.

“Bakery Institute guided me to consolidate my ideas and accomplish my goals”

Due to a devastating injury my first career and passion as a professional ballet dancer came to an early end. The Bakery Institute guided me through the transition of switching careers by helping me consolidate my ideas and developing a structured plan to help me accomplish my goals. Due to my complicated schedule and Dutch language limitations, they have worked with me to develop a unique program that suits my interests, budget, and time frame. My artistic background craves structure, intensity, professionalism, and creativity and the one-on-one lessons provide exactly that. I have learned so much from the brilliant and patient staff in such a short amount of time and am slowly “finding myself” in the art of Patisserie. With this newly gained knowledge and experience I eagerly await what possibilities the future may hold.

Megan Zimny Kaftira

“Niet ingedut raken en kritisch blijven op product en onderlinge samenwerking is cruciaal”

We vinden het belangrijk dat onze bakkers niet ingedut raken in hun werk en kritisch blijven op hun product en onderlinge samenwerking. Samen met Bakery Institute ontwikkelden we een maatwerktraining voor onze opperbakkers (teamleiders). We richtten ons op vaktechnische bijscholing en discussie over verantwoordelijkheden en de vertaalslag naar de eigen werkcontext. Het doel was om bakkers niet alleen problemen te laten signaleren, maar ze deze meteen samen te laten oplossen. Met alleen vaktechniek ben je er dan niet, het is cruciaal om te oefenen met communicatieve skills om steeds meer gewend te raken elkaar aan te spreken.

Renee Pater
Eigenaar van BBROOD.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden in maatwerk.

Contact opnemen