Tartelettes professionals

2 dagen

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Data
  • 24 Januari t/m 25 Januari 2022

297

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je leert een goed zanddeeg maken die je gaat vullen met allerlei lekkere vullingen zoals amandelfrangipane, cremeux, anglaise, noten of fruit om de ultieme tartelette te maken. We letten erop dat de tartelette diverse texturen heeft en kleurige afwerkingen om te komen tot een verrassend assortiment dat ook geschikt is voor de gemengde bakkerij.

Wat maak je onder andere

zanddegen, crème-, ganache- en fruitvullingen, decoratietechnieken (nougatine, meringue, chocoladedecoratie) en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie