Tartelettes professionals

2 dagen

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Data
  • 16 Maart t/m 17 Maart 2020

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je leert een goed zanddeeg maken die je gaat vullen met allerlei lekkere vullingen zoals amandelfrangipane, cremeux, anglaise, noten of fruit om de ultieme tartelette te maken. We letten erop dat de tartelette diverse texturen heeft en kleurige afwerkingen om te komen tot een verrassend assortiment dat ook geschikt is voor de gemengde bakkerij.

Wat maak je onder andere

zanddegen, crème-, ganache- en fruitvullingen, decoratietechnieken (nougatine, meringue, chocoladedecoratie) en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie