Tartelettes professionals

2 dagen

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Data
  • 2 Oktober t/m 3 Oktober 2023 (VOL)

272.25

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Je leert een goed zanddeeg maken die je gaat vullen met allerlei lekkere vullingen zoals amandelfrangipane, cremeux, anglaise, noten of fruit om de ultieme tartelette te maken. We letten erop dat de tartelette diverse texturen heeft en kleurige afwerkingen om te komen tot een verrassend assortiment dat ook geschikt is voor de gemengde bakkerij.

Wat maak je onder andere

zanddegen, crème-, ganache- en fruitvullingen, decoratietechnieken (nougatine, meringue, chocoladedecoratie) en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch)

Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP budget. Geef bij je inschrijving je geboortedatum door, dan ontvang je van ons een STAP aanmeldbewijs


Soortgelijke opleidingen

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak