Tartelettes professionals

2 dagen

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Data
  • 1 Juli t/m 2 Juli 2024 (VOL)

272.25

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Je leert een goed zanddeeg maken die je gaat vullen met allerlei lekkere vullingen zoals amandelfrangipane, cremeux, anglaise, noten of fruit om de ultieme tartelette te maken. We letten erop dat de tartelette diverse texturen heeft en kleurige afwerkingen om te komen tot een verrassend assortiment dat ook geschikt is voor de gemengde bakkerij.

Wat maak je onder andere

zanddegen, crème-, ganache- en fruitvullingen, decoratietechnieken (nougatine, meringue, chocoladedecoratie) en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch)

Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP budget. Geef bij je inschrijving je geboortedatum door, dan ontvang je van ons een STAP aanmeldbewijs


Soortgelijke opleidingen

Cakes en rijke beslagsoorten

Cakes en rijke beslagsoorten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Cakes en rijke beslagsoorten

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding